Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Speciální nabídka pro registrované členy fanklubu Magdaleny Kožené!

Speciální nabídka pro registrované členy fanklubu Magdaleny Kožené!
17. 12. 2007 11:31
V úterý 26. února 2008 od 19.30 hodin v Besedním domě v Brně vystoupí Magdalena Kožená společně s Malcolmem Martineau.
Prvních 15 registrovaných členů fanklubu Magdaleny Kožené, kteří napíší svou žádost o vstupenku na email: jan@cema-music.com získá dvě vstupenky na výše zmíněný koncert za mimořádnou cenu 500,- Kč! Těchto prvních 15 členů dostane obratem informační email s potvrzením jejich rezervace.

Poslat změněné (12-17-07 11:33)
Mohu požádat o vstupenku na koncert? Stačí mi jen jedna.

Děkuji.
S pozdravem

Ludmila Valentová
Ráda bych si zajistila 2 vstupenky na únorový koncert 2008 Magdaleny Kožené konající se v Brně.

Děkuji a jsem s pozdravem Ivana Strnadová
Vážení,

jsem příjemně překvapena s touto nabídkou a jsem ráda, že se pro nás fanoušky něco dělá. Moc vám děkuji a přeji mnoho úspěchů ve spolupráci s obdivovateli paní Magdaleny Kožené.

S pozdravem Olga Vránová
Dobrý den, přátelé,
jsem také velice ráda za velkorysou nabídku pro nás fanoušky, je to takový vánoční dárek, je tedy konec obavám, jestli se na koncert dostaneme. :-) Včera byla premiéra Popelky v Covent Garden, doporučuji přečíst si v této souvislosti fórum v angličtině - také prosím administrátora, zda by ten obsáhlý článek (citace z Timesů) - nemohl přeložit a umístit na naše webové stránky?
Jestli někdo najdete ohlasy v našem tisku, prosím upozorněte ostatní, nemám zprávy, že by tam některý z našich hudebních kritiků byl jel. (?) Jinak všechny zdravím, přeju krásné Vánoce, plné pohody, a těším se, že se v únoru v Brně šastně sejdeme (bylo by dobré uspořádat příští rok další setkání fanklubu - určitě by nás přišlo tentokrát víc!)
Zuzana

Dobrý den,

mohu tímto požádat o 2 vstupenky na únorový kocert?
Moc děkuji za tuto nabídku a těším se na setkání.

Krásné Vánoce a šastný Nový rok všem přeje Jirka Hondl
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.